Goede paardrijlaarzen en schoenen zijn belangrijk voor de voeten. Daarom is het aangeraden kwalitatief schoeisel te kopen. Lees hieronder meer over de verschillende laarzen en schoenen. 


rijlaarzen lerenLeren rijlaarzen

Leren rijlaarzen zijn kwalitatief de beste rijlaarzen. In het begin gaan ze wat wringen en wat vaster zitten, maar eens ze ingereden zijn zitten ze echt erg goed. Er zijn verschillende types laarzen. Zowel voor dressuur als springen, maar ook types die voor beide gaan. Bekijk de rijlaarzen allemaal eens goed en kies dan je favoriete paar er uit! Er zijn er zowel lange als korte. Hieronder staan 2 links, 1 voor de lange en 1 voor de korte!

Bekijk de lange leren paardrijlaarzen >>

Bekijk de korte leren paardrlaarzen >>


Rubberen rijlaarzenpaardrijlaarzen rubber

Ben je nog eerder aan het beginnen met leren rijden? Is e prijs van een leren rijlaars nog net iets te hoog voor het budget? Kies dan voor een rubberen rijlaars. De rubberen zijn ideaal om te beginnen met paardrijden of voor de recreatieve ruiter die niet al te veel rijdt. De kwaliteit is goed, maar uiteraard niet zo goed als die van een leren rijlaars. Je gaat er wel veel plezier aan beleven, en ze gaan lang mee.

Bekijk het assortiment rubberen paardrijlaarzen >>


paardrijlaarzen schoenenStalschoenen

Nieuwe, stevige stalschoenen nodig? Als je naar de stallen gaat, is het aangeraden een goed beschermende schoen aan te doen. Je moet er goed in zitten en het moet je voet beschermen tegen gevaren, zoals je paard die op je voet gaat staan. Kies daarom bij ons voor een goede en veilige stalschoen.

Bekijk het assortiment stalschoenen >>


Chapspaardrijlaarzen chaps

Heb je de korte laarzen gekocht? Dan is het aan te raden chaps er bij te nemen. Chaps beschermen je benen tijdens het rijden tegen wondjes en schuurplekken. Ze zijn makkelijk over je korte rijlaarzen aan te doen.

Bekijk het assortiment chaps >>


Sporen en kuismiddelen voor uw paardrijlaarzen

Sporen en/of kuismiddelen nodig voor bij uw nieuwe laarzen of chaps? Bekijk via de links hieronder ons aanbod.

Bekijk ons aanbod sporen >>

Bekijk ons aanbod kuismiddelen >>